برای حذف حساب کاربری خود، بر روی تصویر “X” در کنار: “حذف حساب کاربری” کلیک کنید.

آیکون “حذف حساب کاربری”
شما پنجره “حذف حساب کاربری” را خواهید دید. اگر تصمیم به حذف آن گرفتید، رمز عبور خود را وارد کرده و بر روی “حذف حساب کاربری” کلیک کنید. شما قادر به بازیابی حساب کاربری خود نخواهید بود. اگر نظر خود را تغییر دادید، بر روی “لغو” کلیک کنید.

پنجره “حذف حساب کاربری”