Jeśli wybierzesz tryb niewidzialny, tylko twoi znajomi będą widzieć twój profil.

„Tryb niewidzialny”
Dostępny tylko dla użytkowników VIP.
Jeśli wybierzesz tryb niewidzialny, tylko twoi znajomi będą widzieć twój profil.

„Tryb niewidzialny”
Dostępny tylko dla użytkowników VIP.